Varmt välkommen oss på Backcountryguide.se

Varmt välkommen oss på Backcountryguide.se

Backcountryguide.se är en webbplats om frihet, äventyr och Outdoor. Där vi vill inspirera dig att komma närmare naturen samt att prova nya och spännande aktiviteter. Helt enkelt genom att dela med oss av guider, tips, och våra egna erfarenheter för att sporra dig att genomföra ditt nästa äventyr!

Oavsett om du vill lära dig surfa, bestiga berg, fjällvandra eller rent av överleva på naturens villkor med stenåldersteknologi. Är tanken att du ska hitta inspiration och kunskap här.

Webbplatsen startades av Johan Östling, en livsstilsnomad som till vardags driver Grattis Världen som är en av Sveriges största resebloggar. Där han länge har saknat möjligheten att kunna skriva mer detaljerat om det tekniska när det kommer till Outdoor. Vilket kanske inte riktigt lämpar sig för en reseblogg.

Med sig på resan har han ett internationellt team av vänner som också brinner för att dela med sig av sin breda kunskap om allt från camping till bushcraft.

Vår gemensamma vision är med andra ord att utveckla Backcountryguide.se till en plattform för kunskap och passion. Men framförallt att visa dig som läsare att man inte behöver vara en elit utövare för att ta sig ut i naturen. Allt du behöver är lite nyfikenhet, kunskap och rätt utrustning.

Vill du bli en del av oss?

Älskar du också att vistas i naturen och har ett brinnande intresse för Outdoor? Då kanske du är vår nästa skribent här på Backcountryguide.se! Vi söker ständigt efter personer som vill dela med sig av sina kunskaper och vill utvecklas tillsammans med oss. Läs gärna mer om hur du anmäler ditt intresse. Vi ser fram emot ditt mail!

***

Vad vill du läsa om hos oss? Skriv gärna en kommentar här under och berätta! Glöm inte att gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram för mer inspiration, guider och tester.