Om Backcountryguide.se

Om Backcountryguide.se

Backcountryguide.se grundades i september 2019 och är en webbplats för dig som vill komma närmare naturen och prova nya Outdoor aktiviteter. Vi vill helt enkelt sporra och inspirera dig att genomföra ditt nästa äventyr! Genom att dela med oss av guider, tips, recensioner och egna erfarenheter.

Oavsett om du vill lära sig surfa, bestiga berg, fjällvandra, dyka eller rent av överleva på naturens villkor med endast stenåldersteknologi. Är tanken att du ska hitta inspiration och kunskap här!

Backcountryguide.se grundades av Johan Östling, som till vardags bland annat arbetar med digital marknadsföring och driver en av Sveriges största resebloggar Grattis Världen. Där han länge har saknat möjligheten att kunna skriva mer detaljerat om just Outdoor och utrustning. Vilket kanske inte alltid riktigt passar för en reseblogg?

Med sig på resan har han ett internationellt team av vänner som också brinner för att dela med sig av sina breda kunskaper inom allt från camping till bushcraft. Vår gemensamma vision är att utveckla Backcountryguide.se till en bred plattform för kunskap och passion.

Men framförallt som en kanal där vi kan visa dig som läsare att man inte behöver vara en elitutövare för att ta sig ut i vildmarken! Allt du behöver är lite nyfikenhet, baskunskap och rätt utrustning på färden.

Innehåll & Navigation

Om du vill läsa mer om vilka riktlinjer vi har för våra artiklar här på Backcountryguide.se ska du läsa vår Samarbetspolicy.

Backcountryguide.se består av en Blogg här delar vi med oss av våra vardagsäventyr och även detaljerade guider, recensioner och tips på hur du enkelt förbereder dig inför ditt nästa äventyr.

Om du vill hitta inspirerande resmål med fokus på Outdoor ska du kolla under Resmål. Här har vi samlat alla våra tips och reseguider från hela världen. Här hittar du även information om visum och säkerhet på resan.

Om du vill ge dig ut i vildmarken på egna äventyr eller hitta nya Outdoor aktiviteter ska du kolla under Outdoor. Här har vi samlat allt från nybörjarguider till djupare guider för mer krävande expeditioner.

Om du vill fördjupa dig i vad du behöver för dina kommande äventyr ska du kolla under Utrustning. Här har vi samlat alla våra mer faktabaserade artiklar, köpguider och tips på vad du ska tänka på innan du handlar.

Om du vill synas med dina bilder på Backcountryguide.se och sociala medier ska du kolla under #yesBackcountryguide. Här hittar du mer information om hur du går till väga för att låta oss publicera dina bilder. Här hitta du också nya inspiratörer och äventyrare följare.

Under Work whit us hittar du information om hur du går tillväga för att inleda ett framtida samarbete med oss. Här kan du också läsa om hur vi ställer oss till samarbeten med olika varumärken och företag. Samt information för press och media.

Har du kunskap som du vill dela med dig av till våra läsare? Då ska du kolla under Bli en av oss! Där du kan läsa mer om hur du går till väga för att bli en av våra skribenter.

Om du vill komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail till info@backcountryguide.se

***