Press & media

För press & media

Vill du skriva om Backcountryguide.se, göra en intervju med någon av våra duktiga skribenter i Radio eller TV, publicera en artikel på din hemsida eller på något annat sätt lyfta fram oss? Tveka då inte att höra av dig till Johan Östling! Nedanför följer några generella regler kring användarrätten av material som är publicerat på vår webbplats.

För övriga frågor eller för att boka en intervju, skicka ett mail till info@backcountryguide.se

Användning av bilder

Bilderna på Backcountryguide.se är skyddade enligt upphovsrättslagen och är tagna av våra skribenter om inget annat anges. Bilder tagna av Johan Östling får användas av press, annan media och privatpersoner för att främja Backcountryguide.se.

Vid användning ska fotografens namn tydligt framgå tillsammans med en länk till Backcountryguide.se samt taggar för respektive medie (instagram: @Backcountryguide_, facebook: Backcountryguide.se). All annan användning kräver fotografens tillstånd.

För annan användning och högupplösta bilder, maila johan@backcountryguide.se

Användning av text

För användning av textmaterial, maila johan@backcountryguide.se

Länkar

Det är fritt fram att länka till inlägg på Backcountryguide.se eller texter på sociala medier! Vid länkning ska även backcountryguide.se vara taggat i inlägget (instagram: @Backcountryguide_, facebook: Backcountryguide.se).

***